Notebook darbe sonrası ekranı karıncalandı

ramazanyikici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta otobüs yolculuğu sırasında notebookum yukarıdaki boşluktan aşağı düştü. Eve gelip açtığımda yalnızca bir RAM'in yerinden çıkmış olduğunu gördüm temizleyip tekrar taktım. Sonrasında PC'yi açtığımda Wi-Fi simgesinin kayıp olduğunu gördüm ne yaptıysam geri getiremedim ben de USB'den başlatıp temiz bir W10 kurdum ancak sonrasında bir sorunla karşılaştım bir süre açık kaldıktan sonra bilgisayar aşağı da fotoğrafını koyduğum şekilde ekran karıncalanıyor hiçbir işlem yapılamıyor, beklemek düzeltmiyor ancak güç tuşuyla kapatıp açıyorum sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarttaki LCD ekran kablosunun soketini çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsin. O düşmeyle yerinden kımıldamış olabilir.

Ekrana darbe aldığı belli. Garantisi varsa servise gönderin.

Merhabalar öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Garantisi yok maalesef ekran konusunda ise belirli bir süre hiç sorun yaşamadan kullanıyorum, sonrasında böyle oluyor.

Anakarttaki LCD ekran kablosunun soketini çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsin. O düşmeyle yerinden kımıldamış olabilir.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bilgisayarım 5 yıllık bir notebook acaba boarddan LDC ekran kablosunun soketini çıkartmam mümkün müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…