Ceki Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, gördüğünüz özellikte bir RAM takılı notebookta. 2. bir RAM alıp dual channel çalıştırmak istiyorum ancak emin olamadım, şu anki RAM'in özelliklerini ve baktıklarımı koyuyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_10.png 9,1 KB · Görüntüleme: 41 Screenshot_11.png 10,6 KB · Görüntüleme: 32 Screenshot_12.png 9 KB · Görüntüleme: 37 Screenshot_13.png 44,1 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba arkadaşlar, gördüğünüz özellikte bir RAM takılı notebookta. 2. bir RAM alıp dual channel çalıştırmak istiyorum ancak emin olamadım, şu anki RAM'in özelliklerini ve baktıklarımı koyuyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
LoVerPC Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Yer Uzay Boşluğu, Kuasar merkezine 50 ışık yılı mesafe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #2 İşlemcin/anakartın destekliyor mu ki 16 GB? O da önemli. Eğer destekliyorsa aynı voltajda ve Mhz'de bakacaksın.
İşlemcin/anakartın destekliyor mu ki 16 GB? O da önemli. Eğer destekliyorsa aynı voltajda ve Mhz'de bakacaksın.
Ceki Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 LoVerPC dedi: İşlemcin/anakartın destekliyor mu ki 16 GB? O da önemli. Eğer destekliyorsa aynı voltajda ve Mhz'de bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Destekliyor. Ayrıca bu attığım iki RAM'in voltajı ve mhz'i de uyuyor.
LoVerPC dedi: İşlemcin/anakartın destekliyor mu ki 16 GB? O da önemli. Eğer destekliyorsa aynı voltajda ve Mhz'de bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Destekliyor. Ayrıca bu attığım iki RAM'in voltajı ve mhz'i de uyuyor.