M m4m4 Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Arkadaslar laptop ekranım kırıldı. Harici bir ekran alıp taksam çalışırmı acaba? (laptop çalışmasında bir sıkıntı yok) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2015
Arkadaslar laptop ekranım kırıldı. Harici bir ekran alıp taksam çalışırmı acaba? (laptop çalışmasında bir sıkıntı yok)
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2015 #2 Makine çalışıyorsa eğer ekran değişimi yapılabilir. Gittigidiyor ve N11 gibi yerlerden satın alabilirsin. Ben kendim montaj yapamam dersen notebook tamiri yapan bir yere götür ve ekranı değiştirt. Başka yapacak bir şey yok.
Makine çalışıyorsa eğer ekran değişimi yapılabilir. Gittigidiyor ve N11 gibi yerlerden satın alabilirsin. Ben kendim montaj yapamam dersen notebook tamiri yapan bir yere götür ve ekranı değiştirt. Başka yapacak bir şey yok.
Rage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 1.071 Makaleler 3 Yer Space Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526129312 25 Haziran 2015 #3 Tamire vermen mantıklı olacaktır. Evde harici monitör varsa ona da bağlayabilirsin... Fotodakinin aynısını yapan arkadaşım vardı.
Tamire vermen mantıklı olacaktır. Evde harici monitör varsa ona da bağlayabilirsin... Fotodakinin aynısını yapan arkadaşım vardı.