Notebook ekran kartı güncellemesi yapılmalı mı?

HzCji

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Intel Arc
İşlemci
Intel Core Ultra 5 Processor 125H
Selamlar,
ASUS Zenbook 14 OLED kullanıcısıyım. Driver güncellemelerinin MyASUS programı üzerinden takip ediyorum. Sorum şu; mesela ekran kartı son yüklenen driver sürümü v31.0.101.5126 ve yeni sürüm gözükmüyor. Fakat Intel sitesini kontrol ettiğimde son sürüm v32.0.101.6319 ve yüklü sürümle aralarında 12 güncelleme daha mevcut. Bu güncellemeler neden gözükmüyor olabilir ve sizce kendim güncellemeli miyim? Intel sitesindeki driverlar "ıntel® arc™ & ıris® Xe Graphics - windows*" olarak geçiyor. Acaba MyASUS programına bırakmaya devam mı etsem diye kararsız kaldım.

Edit: Sorumun cevabını buldum arkadaşlar, belki araştıranlara yardımcı olabilir;

"A customized computer manufacturer driver is installed on your computer. The Intel Driver & Support Assistant is not able to update the driver. Installing a generic Intel driver instead of the customized computer manufacturer driver may cause technical issues. Contact ASUS or ASUSTek for the latest driver for your computer."

Özetle diyorki; Bilgisayarınızda özelleştirilmiş bir bilgisayar üreticisi sürücüsü yüklü. Özelleştirilmiş bilgisayar üreticisi sürücüsü yerine genel bir Intel sürücüsünün yüklenmesi teknik sorunlara neden olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…