Notebook ekran kartı testi

ahmet.yilmazz

Centipat
Merhabalar bir hafta önce Monster Abra A7 v12.2.2 aldım. Ekran kartını test etmek istiyorum. Hangi programı önerirsiniz?
10 dakika FurMark testi yaptım ve sonuçları şöyle: Ortalama 16 FPS ve 53 derece. Sizce nasıl? Yorumlarsanız sevinirim. Pek anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptopunu şarja takıp bir daha test yapın. 10 dakikanın da yeteceğini sanmam. Genellikle sorunlar 15 ila 30. dakikada olur. Bence bir 30 dakika yapın. Ama şarja takın. Laptoplarda varsayılan olarak düşük FPS alırsınız. Şarja takınca bu durum değişir o yüzden 16 çıktı. Bu ayarı kaldırabilirsiniz güç seçeneklerinden ama piliniz çok daha hızlı biter.

Son düzenleme:
Kanka pil tasarruf modundaymış.Tekrar test yapıcam. Sonuçları atsam yorumlar mısın?
Benchmark testinde nedense İntel ekran kartını görüyor. 1650ti görmüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Neden İntel ekran kartını görüyor?1650ti görmüyor nasıl ayarlarım biliyor musun?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200807-032523.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 282
Son düzenleme:
Kanka pil tasarruf modundaymış.Tekrar test yapıcam. Sonuçları atsam yorumlar mısın?

Neden İntel ekran kartını görüyor?1650ti görmüyor nasıl ayarlarım biliyor musun?

Boş bir yere masaüstüne sağ tık yap. Nvidia kontrol paneli olacak ona bas. Solda birkaç tane seçenek olacak. 3 taneydi sanırım. 2. Seçeneğe tıkla ve orada bir kare var ona da tıkla seçenekler gelecek. GTX ekran kartı veya Intel UHD diye. Oradan ayarlayabilirsin. Sonra tekrar test et.

Alıntı: Nvidia Denetim Masası'ndan, 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesi içinde Genel Ayarlar kısmından Tercih Edilen Grafik İşlemci'yi Nvidia seçip kullanabilirsiniz.

1650ti performansı %30 civarı çıkıyor neden bu kadar düşük acaba yaptığım test userbenchmark

1650Ti performansı %30 civarı çıkıyor neden bu kadar düşük acaba, yaptığım test UserBenchmark.
Öncelikle daha düzgün bir benchmark ile test etmenizi öneririm.(Superposition Benchmark gibi.)

Dizüstü bilgisayarınızın soğutması iyi olmayabilir veya sürücünüz güncel olmayabilir.

Öncelikle daha düzgün bir benchmark ile test etmenizi öneririm.(Superposition Benchmark gibi.)

Dizüstü bilgisayarınızın soğutması iyi olmayabilir veya sürücünüz güncel olmayabilir.
1080p high ve 4k sonuçları nasıl sence? Sürücüler güncel bu arada

Dosya Ekleri

• IMG_20200807_142035.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 287
  • IMG_20200807_140942.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 171
Bana gayet normal gözüktü. Sürücü güncel değil gibi gözüküyor. GeForce Experience ile kontrol edebilir misiniz?
Akşam kontrol edebilirim anca yazarım ama daha dün monsterin kendi sitesindeki ekran kartı sürücüsünü kurdum sonra nvidia güncelleme yaptım
Bana gayet normal gözüktü. Sürücü güncel değil gibi gözüküyor. GeForce Experience ile kontrol edebilir misiniz?
bunu güncelliyorum hadi hayırlısı

Pek bi fark yok ama güncel olması daha iyi sonuçlar da normalse sıkıntı yok

Dosya Ekleri

• IMG_20200808_030427.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20200808_024650.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20200808_031004.jpg
    405,8 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…