B Berat Kınık Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar gördüğünüz gibi ekran kartım gözükmüyor.İntel hd graphics 4000 bütün driverleri denedim. Hepsinin sonunda uyumsuzluk hatası veriyor.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi ekran kartım gözükmüyor.İntel hd graphics 4000 bütün driverleri denedim. Hepsinin sonunda uyumsuzluk hatası veriyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Eylül 2014 #2 Yanlış driver yüklemelerin sonucu sistem ayarların bozulmuş. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Buradan 8.1 kurun. Otomatik driverları kendisi bulup yükleyecektir.
Yanlış driver yüklemelerin sonucu sistem ayarların bozulmuş. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Buradan 8.1 kurun. Otomatik driverları kendisi bulup yükleyecektir.
Tamer Turan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2014 #3 Benim de aynı sorunum vardı. Bir Recovery'den sonra düzeldi. Siz de driverları yeniden yükleyerek çözebilirsiniz.
Benim de aynı sorunum vardı. Bir Recovery'den sonra düzeldi. Siz de driverları yeniden yükleyerek çözebilirsiniz.