K kk44nn Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #1 Valorant oynarken fark ettim. Normal masaüstünde de gözüküyor. Laptopu her açıp kapattığımda büyüyor. Ne yapabilirim?
Valorant oynarken fark ettim. Normal masaüstünde de gözüküyor. Laptopu her açıp kapattığımda büyüyor. Ne yapabilirim?
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 1 Nisan 2021 #2 Merhaba, bu sorunun 2 nedeni olabilir. 1. olarak ve büyük ihtimalle panelin bozulmaya başlamıştır. 2. olarak panele giden kablonda arıza vardır. Kendi bilgisayarımda panelin alt tarafına biraz baskı uygulayınca çizgiler gidiyordu fakat sizde panel arızası gibi duruyor. Artı 1 Eksi
Merhaba, bu sorunun 2 nedeni olabilir. 1. olarak ve büyük ihtimalle panelin bozulmaya başlamıştır. 2. olarak panele giden kablonda arıza vardır. Kendi bilgisayarımda panelin alt tarafına biraz baskı uygulayınca çizgiler gidiyordu fakat sizde panel arızası gibi duruyor.
Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 449 Çözümler 7 1 Nisan 2021 #3 kk44nn dedi: Valorant oynarken fark ettim. Normal masaüstünde de gözüküyor. Laptopu her açıp kapattığımda büyüyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 951939 Genişletmek için tıkla... İlk önce deneyebiliyorsanız laptopu başka bir monitöre bağlayın monitörde de aynı çizgi varsa sorun ekran kartınızdadır. Monitörde sorun yoksa sorun laptopunuzun ekranındadır. Ya da ekrana giden kablo bozulmuştur. Artı 1 Eksi
kk44nn dedi: Valorant oynarken fark ettim. Normal masaüstünde de gözüküyor. Laptopu her açıp kapattığımda büyüyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 951939 Genişletmek için tıkla... İlk önce deneyebiliyorsanız laptopu başka bir monitöre bağlayın monitörde de aynı çizgi varsa sorun ekran kartınızdadır. Monitörde sorun yoksa sorun laptopunuzun ekranındadır. Ya da ekrana giden kablo bozulmuştur.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 1 Nisan 2021 #4 Panel bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi