Notebook ekranından yay sesi geliyor

Trepeci

Hectopat
Arkadaşlar, ekranı sağ üst köşeden tutup yavaşça kaldırdığımda tele vurur gibi bir ses geliyor. Ayrıca yine ekranın sağ üst köşesine hafif bastırdığımda tık sesi geliyor. Bu dediklerimin yarattığı bir sorun yok ancak kafama takılıyor, hasarlı ekran kullanıyormuş gibi bir his veriyor. Sizce garantiye göndermeye değer mi ve gönderirsem kullanıcı hatası deyip ücret çıkarırlar mı? Yakında RAM ve coil whine sorunu için servise vermeyi düşünüyorum, eğer önemli bir sorunsa bunu da eklemek istiyorum. Önemli değilse boşa ekranla panelle oynamalarını istemiyorum. Alta linklerini bırakıyorum videoların.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ekranı sağ üst köşeden tutup yavaşça kaldırdığımda tele vurur gibi bir ses geliyor. Ayrıca yine ekranın sağ üst köşesine hafif bastırdığımda tık sesi geliyor. Bu dediklerimin yarattığı bir sorun yok ancak kafama takılıyor, hasarlı ekran kullanıyormuş gibi bir his veriyor. Sizce garantiye göndermeye değer mi ve gönderirsem kullanıcı hatası deyip ücret çıkarırlar mı? Yakında RAM ve coil whine sorunu için servise vermeyi düşünüyorum, eğer önemli bir sorunsa bunu da eklemek istiyorum. Önemli değilse boşa ekranla panelle oynamalarını istemiyorum. Alta linklerini bırakıyorum videoların.

Hocam menteşe'de çatlak var gibime geldi.

Cw değil hocam, menteşede sorun var.

Ayrıca cw sorunu var hocam onun için de garantiye yollayacağım. Menteşe dediniz tam olarak neresi oluyor? Ekranı kasaya bağlayan yer mi?
Hocam menteşe'de çatlak var gibime geldi.

Menteşe dediğiniz yer tam olarak neresi oluyor? Ekranı kasaya bağlayan yer mi? Ayrıca ses sadece sağ taraftan geliyor ekranın sol tarafından herhangi bir ses yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı