N Nevzatkiyir67 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 146 27 Mayıs 2020 #1 Fan hızını biraz daha yükseltmek icin notebook fan Control Pro indirdim. Fakat benim Samsung laptopta Config ayarını bulamadim. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
Fan hızını biraz daha yükseltmek icin notebook fan Control Pro indirdim. Fakat benim Samsung laptopta Config ayarını bulamadim. Ne yapabilirim?
İ İmamın Abdest Suyu Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 224 27 Mayıs 2020 #2 Eğer model yoksa cmdye şu kodu girmeyi dene nbfc.exe config --recommend Bu senin bilgisayarında çalışma ihtimali olan modelleri gösteriyor
Eğer model yoksa cmdye şu kodu girmeyi dene nbfc.exe config --recommend Bu senin bilgisayarında çalışma ihtimali olan modelleri gösteriyor
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #3 Rastgele modellerin config lerini dene ben öyle kullanıyorum
O ocaksondurur Hectopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 Çözümler 3 27 Mayıs 2020 #4 Fan controlü cihazlarda genelde bios üzerinden gerçekleşiyor, programını bulsan dahi bios kilidi kırılmadan çalışmayabiliyor.
Fan controlü cihazlarda genelde bios üzerinden gerçekleşiyor, programını bulsan dahi bios kilidi kırılmadan çalışmayabiliyor.