nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar fan dönme hızı ayarlanabilir mi? Benim bilgisayarım oyunda fazla ısınıyor. Fan daha hızlı dönse biraz daha soğuk olacak gibi.
Arkadaşlar fan dönme hızı ayarlanabilir mi? Benim bilgisayarım oyunda fazla ısınıyor. Fan daha hızlı dönse biraz daha soğuk olacak gibi.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 13 Haziran 2015 #2 Fan programları var ancak her program her laptopta çalışmıyor, deneye deneye varsa buluyorsun. Marka ve modeli ne?
Fan programları var ancak her program her laptopta çalışmıyor, deneye deneye varsa buluyorsun. Marka ve modeli ne?
Sinan Ünal Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 317 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #3 HP ise hic uğrasma ne berbat bir şey almisim zamanında neredeyse alev alacak ama bozulmuyor meret. Notebook fan kontrol adında bir program kullanıyorum, modeli seçip giriyorsun belki isine yarar. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2015
HP ise hic uğrasma ne berbat bir şey almisim zamanında neredeyse alev alacak ama bozulmuyor meret. Notebook fan kontrol adında bir program kullanıyorum, modeli seçip giriyorsun belki isine yarar.