hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #1 Fan temizliği yaptım ve macunu değiştirdim. Fan daha fazla ses çıkarıyor ve bir yere değiyormuş gibi ses çıkarıyor (dereceler düştü).
Fan temizliği yaptım ve macunu değiştirdim. Fan daha fazla ses çıkarıyor ve bir yere değiyormuş gibi ses çıkarıyor (dereceler düştü).
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #3 Termal macun aşırı fazla sürdüysen olabilir ya da fanın arasına bir şey kaçtıysa ya da fanın bir tane tırnağını kırdıysan.
Termal macun aşırı fazla sürdüysen olabilir ya da fanın arasına bir şey kaçtıysa ya da fanın bir tane tırnağını kırdıysan.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #5 Nicksiz ayva dedi: Termal macun aşırı fazla sürdüysen olabilir ya da fanın arasına bir şey kaçtıysa ya da fanın bir tane tırnağını kırdıysan. Genişletmek için tıkla... Fazla sürdüğümü sanmıyorum dereceler düştü.
Nicksiz ayva dedi: Termal macun aşırı fazla sürdüysen olabilir ya da fanın arasına bir şey kaçtıysa ya da fanın bir tane tırnağını kırdıysan. Genişletmek için tıkla... Fazla sürdüğümü sanmıyorum dereceler düştü.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #6 hhnoire dedi: Fazla sürdüğümü sanmıyorum dereceler düştü. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi arasına küçük bir şey sıkışmış olabilir ya da tırnağını kırdıysan fanın olabilir.
hhnoire dedi: Fazla sürdüğümü sanmıyorum dereceler düştü. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi arasına küçük bir şey sıkışmış olabilir ya da tırnağını kırdıysan fanın olabilir.