Notebook format sonrası FPS düşüklüğü sorunu

RoccoNiyd

Kilopat
Daha fazla  
Laptobum var. Son zamanlarda iyice virüs yuvasını dönmüştü(yinede FPS düşüşü yoktu ). Bende bi format attırayım dedim. Format attırdığım kişi yazılım mühendisi biri. Öncedende eski masaüstü bilgisayarı götürürdüm. Ve daha iyi olurdu. Ama bu bilgisayarda format atıldıktan sonra normalde çok yüksekte 60 FPS alırken şimdi en düşükte 50 FPS alıyorum. Niçin böyle olduğunu ve nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Çevremdeki insanlara bu sorunu söylediğimde ''Şunu Bunu tam yüklenmemiştir'' gibi cevaplar geldi. Masaüstü bilgisayarın kutusunda driverler vardı. Bu laptopta ise hiçbir şey yok. Bilgisayarı ilk açtığımdad ise SlimDrivers AMD gaming evolved AMD quic stream ve not vardı. Notda ise sayı harf filan yazıyordu. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının güncel sürüsünü googleda arayıp bulun. İndirip kurduktan sonra sorun yaşarsanız tekrar bu konuya cevap yazın yardımcı olmaya çalışacağım.

Driver Easy programı ile tarattırdım ve birkaç tane buldu.Eyvallah dedim yükledim kurdum ama aşırı fazla bir Fps artışı olmadı.Yani ben şunu anladım: Format atmak bilgisayarı öldürüyor? Bilgisayar kesinlikle lol ü yüksek ayarlarda 60 fps ile oynatıyordu.Daha Ccleaner Advanted ststem care avast microsoft security essentials game booster gibi programlarda var.

asdadsffadsfds.png
Formatı ben atmadım bir arkadaşa attırdım.Ya o sistem bişeyini filan anlamam ama size foto gönderiyim anlarsınız zannedersem.
1.png
2.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı