Notebook GTX1050 vs 1050 Ti Arasındaki Fark

Aralarındaki performans ekranı küçültmeye değer mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    23
ürünü hangi ülkeden alıcaksanız o ülkenin para birimiyle alın yoksa 1 dolara 3,80 tl bayılırsınız

Öyle yapılması gerek zaten. En az 300-400TL kar ediliyor bu sayede. 1500$ ürüne 350$ civarında vergi gömdüler, Amazon.com tehlikeli.

Arkadasin attigi Acer Predator muhtesem fiyata, lakin uluslararasi garanti yok. Bence garantiyi dert etme.

Acer'a bir mail atayım bakalım, garanti konusunda zaten en başından sorunlu gelmezse bir sorun çıkmaz heralde ama en azından şöyle 1 yıllık ulusal olsaydı iyi olurdu.

ürünü hangi ülkeden alıcaksanız o ülkenin para birimiyle alın yoksa 1 dolara 3,80 tl bayılırsınız

Sabit kurdan değilde güncel kurdan bakıyorum ben fiyatlara. Yani dediğiniz gibi o ülkenin para birimine göre baktım.

Lenovo Y520 taraftarıyım Türkiye'den alım yapıcaksan dostum. Mediamarkt 1050ti modelini getirtmişti sanırım stokta olmadığı için 1050 mevcut şu an. Bende dell ile lenovo arasında kalmıştım her iki bilgisayar da malzeme kalitesi bakımından oldukça sağlam fakat lenovo klavye, ses ve ekranının ips olmasından dolayı daha önde. Dell aldığında tn panel bana sıkıntı çıkarmaz diyorsan pişman olacağını düşünmüyorum. Bende lenovonun 1050ti modelinin mediamarkta gelmesini bekliyorum tekrar.

İşte benimde arada kaldığım nokta o. Ya ekran kartı normal alıp kaliteli panel ekranlı notebook yada Ti ekran kartı ile TN panelli notebook.

Son düşüncem Dell alıp birde ekstra monitör almak. 24" bir monitör ile kullanım yapabilirim hem monitör daha çok işime yarar. Şuan çok çelişkideyim zaten mevcut notebooku hiç araştırmadan aldım. İdare etmedi mi ediyor ama istediğim gibi değil. O yüzden şuan ince eleyip sık dokuyorum. Dell IPS gelecek diye söylentiler var ama ne derece doğru bilmiyorum.

Ürün çıkalı tn paneline çok yorum aldı şahsen umursamam diyorsan ben senin beklentini boş çıkaracağını düşünmüyorum ama şahsen ben ips panelden yanayım sonuçta 5000 lira bir mebla veriyorsun mutsuz olmak istemezsin Artı olarak dediğim gibi klavye ve harman kardon ses sistemi, panel Lenovoyu öne geçiriyor, tabi ekran kartını 1050ti varsaydığımızda. Mediamarkt a stoğun geleceğini düşünüyorum 1050 ti modelinin. Gidip kredi ile 12 ay vade hesabı bile yaptırtmıştım 5799 du 24 ayda 800 lira bir faiz koyuldu. 12 ayda ise 250. Tavsiyem bekleyip Lenovo 1050ti modelinin mediamarkta geri gelmesini beklemek. Pişman etmeyecektir.

Dediğin gibi bekleyeceğim biraz. Gelirse yönelirim tabiki. 5k değilde 4100 -4000 e alınabiliyor Dell.

Bakacaz bakalım. Öncelik 1050Ti sonrası IPS en son ses sistemi diye gidiyor öncelikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…