Notebook harddiski masaüstünde çalışır mı?

Emr02

Hectopat
Harddisk almaya butcem olmadigi için bozuk notebooktaki harddiski söktüm, masa ustune taksam çalışır mı? Calışıyorsa kurulumu nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk almaya butcem olmadigi için bozuk notebooktaki harddiski söktüm, masa ustune taksam çalışır mı? Calışıyorsa kurulumu nasıl yapmalıyım?

Çalışır fakat HDD zaten yavaş daha da yavaş olur. Masaüstü bilgisayarlarda 7200RPM hızında çalışıyor sabit diskler. 5400-5200RPM hızında çalışır muhtemelen takarsan.

SATA IDE farkı yoksa çalışır hocam. Kurulumu USB bellek ve Rufus üzerinden yapabilirsiniz. Ama kurduktan sonra ne olur ne olmaz diye diskin sağlığını HD Tune ve HD sentinel gibi programlarla kontrol edin.

Ben sadece harddiski depolama için kullanmak istiyorum hani mesela normal bir USB bellek gibi icine sadece film fotograf ya da birkaç basit program kurmak için.

Ben sadece harddiski depolama için kullanmak istiyorum hani mesela normal bir USB bellek gibi icine sadece film fotograf ya da birkaç basit program kurmak için.
Tamam hocam yapabilirsiniz. Ancak diskte bir sorun varsa ileride arıza yapabilir, filmleriniz ve fotoğraflarınız gidebilir. O yüzden sağlığını kontrol edin dedim.

Tamam hocam yapabilirsiniz. Ancak diskte bir sorun varsa ileride arıza yapabilir, filmleriniz ve fotoğraflarınız gidebilir. O yüzden sağlığını kontrol edin dedim.

Teşekkürler hocam pek anlamıyorum bu islerden ama merak ettigim bir konu daha vardi en sagda 4 pinli bir yer var orası için bir donusturucu falan almam şartmı.

Dosya Ekleri

• PicsArt_11-05-05.05.55.jpg
    PicsArt_11-05-05.05.55.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı