Notebook HI-Level 1333 MHZ 4 GB ile update

BOX

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar daha geçen gün @Recep Baltaş kardeşimin RAM değişim videosunu seyrederken CPUID CPU-Z programına ihtiyaç duyulduğunu belirtmişti. Bende indirerek RAM özelliklerine bakacaktım ki kullandığım laptop da 4 adet RAM slotu olduğunu gördüm 1 ve 3. slotlarda RAM mevcutmuş. 1. de 2 GB 3. de ise 4 GB RAM varmış. Ben de bu boşlukları doldurmak adına RAM almak istedim...

HI-LEVEL Notebook RAM 4 GB 1333 MHz DDR3 - Sinerji Bilgisayar - 74,29 TL Bu RAM'den 3 Tane almayı düşünüyorum. Bendeki 2 GB olanı çıkartıp bendeki 4 GB ile beraber 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizin önerileriniz neler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB biraz fazla değil mi çok yüksek render işlemleri yapan biri değilseniz 8'e yükseltmenizi öneririm.

Görsel olarak slot doğrulaması yapmadan alım yapmamak en iyisi.
Programlar yanlış gösterebiliyor ve evet Hi-Level alma.
Yok hocam baktım içini açıp baktım. 2 adet slot anakartta var, diğer iki tane de ayrı bir yerde var. Anakarttakiler boş ve anakart slot olarak 2-4 olarak okunuyor, diğer dolu olan slotlar ise 1-3 diye okunuyor programlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…