TalhaOzturk41 Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #1 Merhaba,leptobum çok ısınıyor ama içini açmak istemiyorum. İçini açmadan nasıl soğutabilirim ? NOT:Türkçe kurallarına pek uyamıyorum bir hatam olduysa kusura bakmayın.
Merhaba,leptobum çok ısınıyor ama içini açmak istemiyorum. İçini açmadan nasıl soğutabilirim ? NOT:Türkçe kurallarına pek uyamıyorum bir hatam olduysa kusura bakmayın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Temmuz 2015 #2 İçini açıp termal macunu kontrol etmedikten ve tozları temizlemedikten sonra ne yapsan boş.
Uygar Serbest Kilopat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 368 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #3 Notebook soğutucusu dışında alternatifin yok. Ama notebook soğutucularıda pek etki etmiyor. En iyisi termal macun yenilemek ve tozları temizlemek. Çevrenizde bilgisayardan anlayan biri varsa yaptırabilirsin.
Notebook soğutucusu dışında alternatifin yok. Ama notebook soğutucularıda pek etki etmiyor. En iyisi termal macun yenilemek ve tozları temizlemek. Çevrenizde bilgisayardan anlayan biri varsa yaptırabilirsin.