Yakup Sürücü
Hectopat
Bence Slotuna ve bütçene göre takmalısın .AMa önerirsem 8gb lık alNotebookumun RAM'ını yükseltmek istiyorum. Recep Baltaş abimin dediği gibi ekran görüntüsünü çekip atıyorum. Yardımcı olur musunuz?
8 GB düşünüyorum ama işte hangi frekans yada işte hangi marka o konuda yardımcı olur musunuz.Bence Slotuna ve bütçene göre takmalısın .AMa önerirsem 8gb lık al
marka samsung cpuzd proğramında 4 slot gözüküyor zaten ramde 3.slotta takılı.Dizüstü marka model nedir, kaç adet bellek yuvasına sahip olduğuna bakmalıyız.
yanlış anlamassanız birşey soracam 1333 mhz sine nerden vardınız.öğrenmek için soruyorum.Sisteminize 4 GB DDR3 1333 MHz RAM daha takabilirsiniz.
çok teşekkürler ama birşey sorcam farklı marka ram takmam sıkıntı yapar mıSamsung yazarak milyonlarca modele ulaşabilirim.
Bu bellek uyumlu.
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram (KVR13S9S8/4) Fiyatı
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram (KVR13S9S8/4) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1333MHz, CL9, 1.5V ile çalışan SODIMM belleklere bakacaksın.
haa anladım. olsun yinede deneyecem.tekrardan teşekkürlerUyumsuzluk olasılığı her zaman var, eğer uyumsuzluk olmasın diyorsan kullandığın belleği çıkar ve bundan 2 tane tak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.