Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #21 gen2 dedi: Hep Debian turevleri kullanmissin o yuzden dagitim degistirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
gen2 dedi: Hep Debian turevleri kullanmissin o yuzden dagitim degistirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 5 Ekim 2022 #22 Paradoxy dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aslina bakarsan cok dagitim denemiyorum kullandigim dagitimi uzun yillardir kullaniyorum rahatim haliyle. Fedora deneyebilirsin onu methediyorlar su siralar.
Paradoxy dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aslina bakarsan cok dagitim denemiyorum kullandigim dagitimi uzun yillardir kullaniyorum rahatim haliyle. Fedora deneyebilirsin onu methediyorlar su siralar.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #23 2 gündür indirdiklerimi sıralıyorum: ManjaroXFCE= Oldukça kasıyor sebebini anlamadım. Lubuntu= Güzel ama kasıyor. Tarayıcıda arama yapamıyorum Zorin Os= Tıkır tıkır çalışıyor. 720p video donmadan izleyebiliyorum. Tarayıcıda hızlı.
2 gündür indirdiklerimi sıralıyorum: ManjaroXFCE= Oldukça kasıyor sebebini anlamadım. Lubuntu= Güzel ama kasıyor. Tarayıcıda arama yapamıyorum Zorin Os= Tıkır tıkır çalışıyor. 720p video donmadan izleyebiliyorum. Tarayıcıda hızlı.