Jok Hectopat Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 176 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #1 Termal macunu yenilediğimiz de yine klasik macun mu sürüyoruz yoksa laptoplara özel macunlar mı kullanıyoruz?
Termal macunu yenilediğimiz de yine klasik macun mu sürüyoruz yoksa laptoplara özel macunlar mı kullanıyoruz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Temmuz 2014 #2 Laptoplara özel termal macun yok, Termal Pad var. Normal macunlardan sürmeniz yeterli.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 16 Temmuz 2014 #3 Klasik termal macunu kullanıyoruz. Ben öyle biliyorum yani.
Jok Hectopat Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 176 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #4 MF dedi: Laptoplara özel termal macun yok, Termal Pad var. Normal macunlardan sürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Klasik termal macunu kullanıyoruz. Ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için
MF dedi: Laptoplara özel termal macun yok, Termal Pad var. Normal macunlardan sürmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Klasik termal macunu kullanıyoruz. Ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için