Bütçe
350 TL

migration

Megapat
Selamlar,

Hem notebook için hem ıvır zıvır (kitap, sprey, powerbank, şarj kablosu vs.) İçin kullanacağım sırt çantası arıyorum. Bilgisayarın darbe almaması benim için çok önemli. Notebook boyutu genelde 13.3, 14 inç bilgisayarlar kullanıyorum çok büyük bir şey kullanacağımı sanmıyorum. Bütçe 350 ₺.ben birkaç tane seçtim ama emin olamadım. Sizlerle aşağıda paylaşıyorum. İsterseniz oradan önerebilirsiniz isterseniz sizin bunu almalısın dediğiniz bir şey varsa onu önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

1. TARGUS TARTBB59302GL OCTAVE BACKPACK 15.6"- MAVİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
  2. CASE LOGIC CA.WMBP115K JAUNT 15.6'' NOTEBOOK SIRT ÇANTASI- (SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
  3. CASE LOGIC CA.VNB217 17.3'' NOTEBOOK SIRT ÇANTASI- (SİYAH/GRİ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
  4. CASELOGIC CA.CCAM2126KC FOUNDER SIRT ÇANTASI BLACK/KAMUFLAJ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
  5. ADDISON 300446 15,6" NOTEBOOK SIRT ÇANTASI(SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…