Notebook için SSD önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda bilgisayarımda 500GB HDD mevcut. Oyun falan oynamayacağım sadece Windows kurulu olacak. Oyun oynasam bile bilgisayarın eskiliğinden dolayı en fazla Valorant oynarım. Hangi SSD modelini tercih etmem lazım. SATA SSD mi alacağım? Aldığım SSD'yi çıkarttığım HDD yuvasına takmak için SATA SSD mi almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1.5 senedir James Donkey JD240LE 240GB SSD kullandım. Herhangi bir performans kaybı yaşamadım halen. Bilgisayar değiştirdiğim için şu an eski bilgisayarda duruyor. Yeni bilgisayarımda Samsung PM981 256 GB M.2 SSD kullanıyorum, gayet de memnunum.

Evet, SATA SSD almanız gerekiyor. Kullanmıyorsanız DVD sürücüsünün bulunduğu yere de Caddy ile takabilirsiniz. Bütçenizi belirtin, öneri yapalım.

DVD sürücümü kullanmıyorum. Caddy adaptör ile yine SATA SSD takıyorum doğru mu? Depolama önemli değil 120GB olabilir. Yeni alacağım laptopa takmak istersem modellerde boş slot oluyor mu ayrıca?

DVD sürücümü kullanmıyorum. Caddy adaptör ile yine SATA SSD takıyorum doğru mu? Depolama önemli değil 120GB olabilir. Yeni alacağım laptopa takmak istersem modellerde boş slot oluyor mu ayrıca?
Evet, öyle yapıyorsunuz. Tüm modellerde değil ama bazı laptoplarda oluyor diye biliyorum, modele göre araştırmanız lazım. SSD olarak size en azından 240-250 GB bir disk öneririm.
Bütçenize göre seçersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı