Notebook kapak kapandığında ekran kapanmama sorunu

badspex

Kilopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar size bir sorununumu anlatmak istiyorum. Çözümünü en kısa sürede belirtin lütfen teşekkürler.

İlk öncelikle laptobun fanını temizlemek için bilgisayarın anakartına kadar indim ve geri topladım. Bilgisayar şu an güzel bir şekilde çalışıyor ancak laptobun kapağını kapattığımda bilgisayarın ekranı açık kalıyor ayarlarda uyku modu olarak gösteriyor. Ne yapmalıyım teşekkürler? Ya da anakartta yanlış bir şey taktıysam yardımınızı beklerim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takmasaydi goruntu alamazdi...

Kardesim sen o ayarlara gir ve kapak kapatildiginda uyku moduna al yazısını degistirip kaydet,sonra tekrar uyku moduna alip kaydet.Boyle dene bir baska bir sey gelmiyor aklıma.

Aşağıdaki ayarlarlı uygula.

Burda uyku yazıyorsa kapat seçeneğine ayarla.

Konuda ki mesajı okuyun arkadaş o ayarları yaptığını söylüyor.
Konuyu dikkatlice okudum. Ayarlarda uyku modu yazıyor yazmış. Değiştirdim filan yazmamış ne yapmam lazım yazmış. Bende yardımcı olmak için resimli yazdım. Lütfen siz düzgünce okuyup yorum yapın.

Konuyu dikkatlice okudum. Ayarlarda uyku modu yazıyor yazmış. Değiştirdim filan yazmamış ne yapmam lazım yazmış. Bende yardımcı olmak için resimli yazdım. Lütfen siz düzgünce okuyup yorum yapın.
Zaten uyku modunda olduğu zaman ekran kapattığımızda bilgisayar uyku moduna geçer. Tamam yardım ettiniz ona bir şey demedim fakat sorunu o değil. Sorun sensör falan olabilir.

Sorun sensördeymiş teşekkür ederim yorumlarınız için kilit pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…