Notebook Logo ekranında kalıyor

• Konuyu başlatan smyy3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.348

smyy3

Hectopat
Daha fazla  
Klavyeyi tinerle temizledim ilk defa yaptığım bir şey değil 1-2 gün kuruması için beklettim bugün montajını yaptım parçaları birleştirdim. Fakat logo ekranında kalıyor. RAM'i çıkartınca siyah ekranda kalıyor takınca logo ekranında. HDD'yi çıkartınca veya takınca bir şey fark etmiyor yani HDD ile alakalı değil. RAM'lerin ucunu silgiyle sildim slotlara üfledim bir şey değişmedi. Şimdi şarjımı bitirdim tekrar açtım gene aynı şimdi tekrar şrjını bitirdm dah sonra tekrar deneyeceğim. Yardımcı olabailcek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılış ekranında kalıyorsa sorunun ramlerde olma ihtimali çok yüksek. Genelde silince düzelir ama yine de gelmiyorsa başka bir ramle denemekte fayda var mümkünse.

Açılış ekranında kalıyorsa sorunun ramlerde olma ihtimali çok yüksek. Genelde silince düzelir ama yine de gelmiyorsa başka bir ramle denemekte fayda var mümkünse.
elimde başka notebook rami yok statik elektrik olabilir bencede peki nasıl statk elektiriği giderebilirim. silgiyle sürekli siliyorum uçlarını ama bi işe yaramıyor. bi kaç gün şarja takmdan kendi galine bıraksam düzelirmi
ya beyler yardımcı olabilcek varmı tinerden dolayı anakartın bozulduğunu sanmıyorum anakart bozulsa bilgisayar logo ekranına kadar gelirmiki. iyice kuruduktan sonra çalıştırdığımı düşünüyorum. biosa girilmiyor sadece logo ekranında dümdüz kalıyor hdd ile alakası yok rami çıkartınca siyah ekranda kalıyor takınca gene logo ekranında kalıyor. rami bi güzel silgiyle uçlarını sildim slotları temizledim ama hala aynı sorun. şuan rafa kaldırdım bütün parçaları çıkartarak bekletiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı