Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 8 Aralık 2020 #1 Selam, bir arkadaşım notebook laptop toplamış gözle görmedim ama öyle diyor. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl toplayabilirim?
Selam, bir arkadaşım notebook laptop toplamış gözle görmedim ama öyle diyor. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl toplayabilirim?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 8 Aralık 2020 #2 Özelleştirme yapmıştır, toplamak mümkün değil bildiğim kadarıyla.
alpacino1 Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 Mümkün değil hocam.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #4 Shel_by dedi: Selam, bir arkadaşım notebook laptop toplamış gözle görmedim ama öyle diyor. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl toplayabilirim? Genişletmek için tıkla... Toplananilir ama uğraşmaya değmez ve uzmanlık gerektirir.
Shel_by dedi: Selam, bir arkadaşım notebook laptop toplamış gözle görmedim ama öyle diyor. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl toplayabilirim? Genişletmek için tıkla... Toplananilir ama uğraşmaya değmez ve uzmanlık gerektirir.
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 8 Aralık 2020 #5 Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
P Pctoplama35 Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #6 Yani çok zor ve zaman alan bir iş eğer arkadaşınız baya iyi bir bilgisayarcı değilse böyle birşey yapması mümkün değil. Yüksek ihtimalle laptop alırken site üzerinden özelleştirme yaptı ve topladığını zannediyor. Laptop öneriside istemişsiniz Xiaomi Redmibook 14 II Ryzen 5 4500U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerim budur .
Yani çok zor ve zaman alan bir iş eğer arkadaşınız baya iyi bir bilgisayarcı değilse böyle birşey yapması mümkün değil. Yüksek ihtimalle laptop alırken site üzerinden özelleştirme yaptı ve topladığını zannediyor. Laptop öneriside istemişsiniz Xiaomi Redmibook 14 II Ryzen 5 4500U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerim budur .
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 8 Aralık 2020 #7 Pctoplama35 dedi: Yani çok zor ve zaman alan bir iş eğer arkadaşınız baya iyi bir bilgisayarcı değilse böyle birşey yapması mümkün değil. Yüksek ihtimalle laptop alırken site üzerinden özelleştirme yaptı ve topladığını zannediyor. Laptop öneriside istemişsiniz Xiaomi Redmibook 14 II Ryzen 5 4500U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerim budur . Genişletmek için tıkla... Toplama önerisi istemiştim oldaydı genede teşekkür ederim yanıtların için.
Pctoplama35 dedi: Yani çok zor ve zaman alan bir iş eğer arkadaşınız baya iyi bir bilgisayarcı değilse böyle birşey yapması mümkün değil. Yüksek ihtimalle laptop alırken site üzerinden özelleştirme yaptı ve topladığını zannediyor. Laptop öneriside istemişsiniz Xiaomi Redmibook 14 II Ryzen 5 4500U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerim budur . Genişletmek için tıkla... Toplama önerisi istemiştim oldaydı genede teşekkür ederim yanıtların için.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 8 Aralık 2020 #8 Teoride mümkün pratikte değil. Elinin altında fabrika var ise yaparsın.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2020 #9 Toplanamaz bence. Toplansa bile sadece bu konuda tezi olan ya da profesyonel insanlar yapabilir. Masaüstü toplamaya benzemez çünkü bu.
Toplanamaz bence. Toplansa bile sadece bu konuda tezi olan ya da profesyonel insanlar yapabilir. Masaüstü toplamaya benzemez çünkü bu.