Notebook önerisi maksimum 2600 TL

OyunMatik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Başlıkta görüldüğü üzere 2600 TL civarı Notebook almak istiyorum. Öncelikle Notebook'u GTA 5 gibi ağır oyunları oynamak ve ofiste kullanmak için alacağım. Daha önce açılmış olan konular beni tatmin etmediği için kendim açmak istedim. İlk kez böyle bir siteye yazdığım için konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özür dilerim. Aldığım PC beni en az 3 4 sene idare etmesi gerekiyor. Önerebileceğiniz bir Notebook varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde arkadaşımda GTA 5 var onun CD'sini alıp kendi bilgisayarıma yüklemem mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi Gs 60 serileri biraz külfetlidir fakat bakmanızı öneririm gta 5 ve Tarzı ağır oyunları rahatça sessiz ısısız serin bir sekılde rahat uzun süre götürür..

Asus X550jk-xo012d 8gb Notebook 044 - n11.com
Bu ürünü alabilirsiniz. GTA 5'i kaldırır kesinlikle. Yüklemeniz mümkün ama aynı anda oynayamayabilirsiniz tam emin değilim.
Gerçekten ürün hesaplı geldi. Oyunu çalıştıracağını düşünüyorum ancak "Yüklemeniz mümkün ama aynı anda oynayamayabilirsiniz" bu yazdığınızı anlayamadım. OYun yüklenir ama oynamayazsın gibi bir şey mi demek istedin?

Msi Gs 60 serileri biraz külfetlidir fakat bakmanızı öneririm gta 5 ve Tarzı ağır oyunları rahatça sessiz ısısız serin bir sekılde rahat uzun süre götürür..
Fiyat olarak çok ağır gelir maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…