Merhabalar. Kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarı aldığımda 4 GB RAM mevcuttu. Daha sonra kendim 4 GB daha RAM ekledim. Fakat şu an hem CPU-Z hem de görev yöneticisi bellek kısmından baktığımda 4 adet RAM slotu gözüküyor. Acaba ben mi göremedim diye arka kapağı açtım kontrol ettim, RAM kısmında 2 tane slot var ve ikisi de dolu. Bilgisayarın başka bir yerinde daha RAM slotu olabilir mi? Hiç 4 slotlu notebook görmedim ben şahsen. Bilgisayar da orta segmentte yani oyuncu bilgisayarı da değil. Aşağıya hem CPU-Z hem de görev yöneticisi fotoğraflarını ekledim. CPU-Z programında 1 ve 3 numaralı slotlar dolu, 2 ve 4 ise boş gözükmekte. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anlamadım. Yazdığımı okumadınız sanırım. 2 tane slotunuz var ve maksimum 8 GB RAM kullanabilirsiniz. Yani şu an kullandığınız şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Bundan fazlası olmaz.
Anlamadım. Yazdığımı okumadınız sanırım. 2 tane slotunuz var ve maksimum 8 GB RAM kullanabilirsiniz. Yani şu an kullandığınız şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Bundan fazlası olmaz.
Okudum fakat demek istediğim, 8 GB RAM kullanabilirsiniz dediniz ya, kullanabileceğim maksimum belleğin 8 GB olduğunu nasıl öğrendiniz yani bir programı filan var mıdır? Başka bilgisayarda aynı durumu öğrenmek istediğimde lazım olabilir.
Okudum fakat demek istediğim, 8 GB RAM kullanabilirsiniz dediniz ya, kullanabileceğim maksimum belleğin 8 GB olduğunu nasıl öğrendiniz yani bir programı filan var mıdır? Başka bilgisayarda aynı durumu öğrenmek istediğimde lazım olabilir.
Memory Upgrade for IBM Lenovo IdeaPad Z580 Laptop, Upgrade Lenovo IdeaPad Z580 Memory with 100% compatible Z580 IBM Laptop Memory RAM modules from memorystock.com.