Notebook soğutucu önerisi

kgok639

Hectopat
Laptopun altını fotoğraf olarak atabilir misin?

Hava çıkışı bilgisayarın ekranını kaldırdığımda açılan menteşenin oradan sağlanıyor.
100 TL'yi geçmeyecek fiyata aldığınız soğutucu kendisini bile soğutamaz. Boşuna para vermeyin derim. Hiç bir işe yaramaz.
Peki siz ne önerirsiniz. Oyun falan oynamıyorum yazılımcıyım. Bu yüzden de işlemcim ısınıyor. Ekran kartı soğutmasına ihtiyacım yok işlemci soğusun yeter

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-06-20 at 20.35.13.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-20 at 20.35.13.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 49
Hava çıkışı bilgisayarın ekranını kaldırdığımda açılan menteşenin oradan sağlanıyor.

Soğutucu ne kadar güçlü olursa olsun çok fazla soğutmaz maksimum 5- 6 derece ama bu da iyidir. Delikleri biraz azmış :( sana önerebileceğim:
.
Fiyat performans ürünüdür.

Soğutucu ne kadar güçlü olursa olsun çok fazla soğutmaz maksimum 5- 6 derece ama bu da iyidir. Delikleri biraz azmış :( sana önerebileceğim:
.
Fiyat performans ürünüdür.
Ya böyle sürekli 50-60 da tutsun gibi bir derdim yok. Bazen 6-7 saat aralıksız kod yazıyorum vs. işler yapıyorum ve bu süre zarfında 90 dereceyi gördüğü oluyor. 80-85 in altında tutsun yeter bana

Ya böyle sürekli 50-60'da tutsun gibi bir derdim yok. Bazen 6-7 saat aralıksız kod yazıyorum vs. işler yapıyorum ve bu süre zarfında 90 dereceyi gördüğü oluyor. 80-85'in altında tutsun yeter bana.

O zaman işinize yarayabilir. Fiyat aralığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Ya böyle sürekli 50-60 da tutsun gibi bir derdim yok. Bazen 6-7 saat aralıksız kod yazıyorum vs. işler yapıyorum ve bu süre zarfında 90 dereceyi gördüğü oluyor. 80-85 in altında tutsun yeter bana
Undervoltage deneyebilirsiniz. Onun dışında arkadaşın dediği gibi ad-R3 öneririm. Veya bu ürünü öneririm.
Pardon 100₺ altında olsun mesajını görmemiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı