Notebook Tavsiyesi ( 2000-2800 TL )

Monster iyi ve güvenililirmi ( Kullanan ve bilenler )

• Oy verenlerin toplamı
    7
Buradan konuyu fazla dağıtmamak için danışmak istemiyorum, size göndericeğim mesaja kısa bir sohbet ile çözebiliriz , aktif olduğunuzda yorumlarınızı alırım ..

Aynı şeyleri söylüyoruz aslında ben gidipte casperi savunma gafletinde bulunmuyorum ancak monster'a da bu haksızlığı yapmak olmaz diye düşünüyorum casperle aynı kefeyi geçtim yanyana bile gelmez 30.000TL ye kadar sistem sunan bir marka bu casperle bir tutmak olmaz.

Zaten ben konunun başında Casper'i olaya dahil etmedim. Siz Casper'i de olaya katınca bana cevap hakkı doğdu. Monster için dediklerim oyuncu statüsüne girdiği için hala geçerli. Çünkü işin içine oyun girince bahsettiğim ayrıntılar devreye giriyor. Açıkçası birazda burada firmanın işine ne kadar saygı gösteriyor ona bakmak lazım. Çünkü yeni çıkmış olan Phoenix adlı Türk firması, piyasaya sürmüş olduğu toplama bilgisayarları gerçekten kaliteli ve özenle toplanmış bilgisayar. Bu gibi bir firmada bu potansiyeli koruduğu sürece kalitesine kalite katacaktır.

@Ezell Pekala o zaman. gamiurams@gmail.com üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Sermayesi milletimizin olduğu sürece ve insanlarımız memnun kaldığı sürece yerli bir malı her zaman koruruz olaylara bakış açılarımız farklı idi @Zafer Irmak

@Gamikase Teşekkürler mesaj olarak gönderdim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…