Çözüldü Notebook tavsiyesi 5000 - 6000

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mooWyy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Merhaba değerli forum üyeleri, 5.000 6.000 arası bir bütçem var ağırlıklı olarak iş (yazılım & grafik & video edit) için kullanılacak ama oyun da açarsa fena olmaz

Monster Abra A5 v15.4 düşünüyorum fakat stoklarda yok (malum dolar baba uçtu biraz haziranı bekleyememi önerir misiniz) sizin bir tavsiyeniz var mı?
(Hackintosh uyumlu olursa güzel olur)

Son düzenleme:
Çözüm
O paraya masa üstü toplarsın diyenler gelmeden..
güzel seçim kaçırmayın ama indirim varsa yakında onu hiç kaçırmayın.

Çözüm

Düşün artık başını okurken o paraya masaüstü al diyeceksin sandım bir an tilt oluyordum ki allahtan devamını okudum karne indirimi yapacaklarmış öyle duydum o zamanı bekleyeyim bari zaten stokta da tükenmiş teşekkürler yorumun için

Evet dediğiniz gibi RAM upgrade edilmemsi eksi benim için Monster önermeme sebebiniz nedir bende bileyim eğer beni etkileyecek bir şey ise ona göre kararımı vereceğim.

şimdiden hayırlı olsun

Abra A5 v13.4 kullanıyorum. Servis ve ürün konusunda memnunum tavsiye ederim. Ömür boyu altı ayda bir temizlik ve macun değişimi hakkınız bulunuyor ücretsiz olarak. Kasa malzemesi diğer markalara nazaran kalitesiz fakat plastik kasaları ısınınca elimi yakmadığından daha çok seviyorum açıkcası. Ayrıca RAM veya harddisk takmak için cihazı açtığınızda parçalara zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor. Ürünler Taiwan merkezli birçok firmaya cihaz sağlayan Clevo firmasının ürünleri. Fakat bu zamanda GTX 1050 ekran kartı sizi ne kadar tatmin eder bilemedim. Masaüstü almanı tabii ki önermeyeceğim fakat biraz bütçe artırıp en kötü GTX 1650 ekran kartına sahip bir cihaz bakmanı tavsiye ederim İyi forumlar.

Ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkür ediyorum haklısınız 1050 biraz düşük kalıyor fakat fiyatlar stok ve dolardan dolayı baya yükselmiş umarım 2 ay içerisinde düşer ve A5 V15.5 işlemcisini ve ramini yükseltip alabilirim. Karne indirimi doların düşmesini denk getirirsem güzel bir fiyata alabileceğimi düşünüyorum v15.5'i

Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…