Notebook temizlikten sonra açılmıyor

ReTinaS

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar, Samsung NP350V5C modelinden notebookun içini açtıktan sonra temizledim ve powerjacki değiştirdim. Ancak şu an tekrar topladım montajı yaptıktan sonra ne bir ışık yanıyor nede açılıyor hiç tepki vermiyor. Acaba nerede yanlışlık yaptım veya anakart zarar mı gördü ? Bunu nasıl anlarım ?

Powerjack'i sorgulaman gerek.

Ancak pil takılıykende tepki vermiyor.

Bilgisayarlarımızın modelleri birbirine benzer. Eğer hiç ışık yanmıyorsa bilgisayarınız şarj olmuyor /elektrik almıyor demektir. Muhtemelen sorun powerjack'te.

Ancak pil takılı iken yinede tepki vermiyor.

--------

Yönetimi anlıyorum ancak bir sorun var ortada kardeşim uyarını ver konu bi çözüme ulaşsın yine ceza verirsiniz. Ayrıca anlamıyorum neden bu konudan ceza aldım ? Şimdide multiden işlem yapmayın. Başka çarem yoktu ne yapabilirim başka ?

Hikayesini tam anlatman gerek, powerjack'i niye değiştirdin, daha önce çalışıyor muydu?

Powerjackte temassızlık vardı bende yenisini sipariş ettim. Geldi notebookun içini açtım powerjack pimini keserek eskini çıkarttım ve yenisini takarak lehimledim. Sonra tekrar topladım temizledim her şeyi taktım. Pili tskıp powere bastım hiç ışıkları yanmadı. Bende prize taktım yine ışık yanmadı.

Pilin şarjı varmıydı?

Evet vardı hatta yanılmıyorsam %95 civarıydı.

Bu işleri pil takılı iken mi yaptın?
Lehim işçiliğin iyi değilse kısa devre yaptırıyor olabilirsin.

Bataryayı ve fişi çekip güç düğmesine 15sn basılı tutup sonra sadece batarya ile çalıştırmayı dene ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Tamam birde öyle deneyim. Yok lehimler sağlam güzel oldu :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı