Willy Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #11 Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben buradan almıştım fiyatı artmış ama sahte olmadığı kesin olduğu için bu linki bıraktım buradan güvenle alabilirsiniz.
Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben buradan almıştım fiyatı artmış ama sahte olmadığı kesin olduğu için bu linki bıraktım buradan güvenle alabilirsiniz.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 30 Haziran 2021 #12 Ben laptop için fan aldığımda yanında bu termal macun gelmişti. Gayet kullanılabilir bir termal macun. 3 farklı bilgisayara bu macun ile bakım yaptım. Isınmayı azalttı. Tabi daha iyi bir macun sürebilirseniz iyi olur ama bu macun da kullanılabilir.
Ben laptop için fan aldığımda yanında bu termal macun gelmişti. Gayet kullanılabilir bir termal macun. 3 farklı bilgisayara bu macun ile bakım yaptım. Isınmayı azalttı. Tabi daha iyi bir macun sürebilirseniz iyi olur ama bu macun da kullanılabilir.
K kenansn Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 174 30 Haziran 2021 #13 Willy dedi: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben buradan almıştım fiyatı artmış ama sahte olmadığı kesin olduğu için bu linki bıraktım buradan güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim arkadaşlar
Willy dedi: Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben buradan almıştım fiyatı artmış ama sahte olmadığı kesin olduğu için bu linki bıraktım buradan güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim arkadaşlar