Notebook WI-FI görmeme sorunu

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
Bir gün laptobumu açtım ve internete bağlanmıyordu ama wifi noktalarını gösteriyordu, fazla takmadım o gün bilgisayarı kullanmadım. Ertesi gün açtım ve artık Wifi noktalarınıda görmüyordu. Sorun giderme falan hiçbir şey bulamadı. Format attırdım bilgisayara durum aynı. Sizce sorunun kaynağı nedir ? (Yaklaşık 1.5 - 2 aydır bilgisayarda internet yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin varsa güncel yazılımını yükleyin ve fabrika ayarlarına sıfırlayın. Eğer aynı şekilde devam ediyorsa farklı bir modem takarak tekrar deneyin ve bilgisayarınızda en güncel sürücülerin yüklü olduğuna emin olun.

Modemi sıfırlama şansım yok, çünkü ortak kullanıyoruz. Hiçbir WI-FI noktasını görmüyor.(diğer modemleride) Kendim telefona bağladım (el ile yazarak) oldu ama aynı şeyi modem için yapınca olmadı. Güncel WI-FI sürücüsünü nerden indirebilirim acaba bir de öyle deneyeyim.

Öncelikle hangi sürücünün yüklü olduğuna bak. Daha sonra bilgisayarının üreticisinin sitesine gir ve bilgisayarın için en güncel sürücülere bak. Eğer sürücü sitedekiyle aynıysa kartının üreticisinin sitesine girip en güncel sürücüyü indirebilirsin.

Direk intel in sitesinden wirless driver indirsem olurmu veya bisey bozarmi ?

Öncelikle bilgisayarında bulunan kartın özelliklerini öğrenip ona göre sürücüyü bulup indirmen gerekiyor. Başka bir sürücüyü yükleseniz sorun olmaz.

Bu sabah kalktım aklıma bir fikir geldi deneyeyim dedim ve internete bağlanmayı başardım. Telefonumun mobil erişim noktasını açınca bilgisayar direkt bağlanıyordu, bende neden acaba diye düşünürken dedimki bir de bilgisayarı modemin yanına götüreyim, çünki telefonu hep bilgisayarın yanında tutuyordum. Açtım ve bağlandı. Şuan interneti kullanabiliyorum. Bana cevap veren, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Ama hala neden böyle yaptığını tam olarak anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…