ali uzun Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #1 Laptobumda LCD kablo değiştim daha sonra PC'yi açtım ancak wi-fi görmedi sıkıntı nedir? Wi-fi driver kurarken aygıt zaten var veya takılı değil diyor. Açıp baktım ancak sıkıntı yoktu. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2016
Laptobumda LCD kablo değiştim daha sonra PC'yi açtım ancak wi-fi görmedi sıkıntı nedir? Wi-fi driver kurarken aygıt zaten var veya takılı değil diyor. Açıp baktım ancak sıkıntı yoktu. Sorun nedir?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2016 #2 WI-FI kablosunu çıkarmış olmanız mümkün mü?
ali uzun Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #3 Ben kardeşiyim. Yok hayır hatta kontrolde ettik çıkıp çıkmadığına. @JaroxJamaica yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2016
Ben kardeşiyim. Yok hayır hatta kontrolde ettik çıkıp çıkmadığına. @JaroxJamaica yardımcı olur musunuz?