Notebook Wi-Fi kart ve klavye değişimi nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Jizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.096

Jizzy

Hectopat
Yer
Kdz. Ereğli
Öncelikle merhaba arkadaşlar, sizlere ufak tefek bir kaç sorum olacak.

1) Notebook klavyemin değişmesi gerekiyor sıvı teması sonucu bazı tuşlar tepki vermiyor.

WhatsApp Image 2019-01-13 at 17.32.14.jpeg

Görselde gözüktüğü gibi metal plakayı nasıl açacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

2) Wifi kartında sorun olduğunu düşünüyorum sürekli kopmalar yaşıyorum ve Wifi kartımını değiştirmek istiyorum.

Şu an kullandığım model Atheros QCA9377 ve ben bunu bir Intel modeli ile değiştirmek istiyorum ama aynı sokete ve aynı pine sahip Wifi kart modelini nasıl bulabilirim?

WhatsApp Image 2019-01-13 at 17.32.14 (1).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızın marka modeli ile birlikte bilgisayarın sökülme videolarını bulabilirsiniz. Örneğin x i marka ve model olarak ele alalım, şöyle bir arama yaparsanız sonucu bulabilirsiniz; "x keyboard disassembly".

Wifi kartı konusunda da bildiğim kadarıyla tüm laptop wifi kartları aynı soketi kullanır.

Bilgisayarınızın marka modeli ile birlikte bilgisayarın sökülme videolarını bulabilirsiniz. Örneğin x i marka ve model olarak ele alalım, şöyle bir arama yaparsanız sonucu bulabilirsiniz; "x keyboard disassembly".

Wifi kartı konusunda da bildiğim kadarıyla tüm laptop wifi kartları aynı soketi kullanır.

Marka model şeklinde bir çok yerde arattım fakat kullandığım modele rastlamadım genede teşekkürler.

Wifi kart konusunda aynı soket kullanılıyor ise önerebileceğiniz bir wifi kart var mı acaba?

Marka model şeklinde bir çok yerde arattım fakat kullandığım modele rastlamadım genede teşekkürler.

Wifi kart konusunda aynı soket kullanılıyor ise önerebileceğiniz bir wifi kart var mı acaba?
Hocam marka ve modeli banada söyleyebilirmisiniz. Wifi kartları konusunda bilgiye sahip değilim malesef modelleri falan bilmem önerebileceğim bir model yok yani.

Hocam marka ve modeli banada söyleyebilirmisiniz. Wifi kartları konusunda bilgiye sahip değilim malesef modelleri falan bilmem önerebileceğim bir model yok yani.
Lenovo ideapad 320-15ast 80xv tam olarak modeli bu İdeapad 320'nin farklı modellerini buldum sökülüm işlemi aynı değil alt kasa ile birlikte değiştiriyor çoğu kişi ve o şekildede baktığımda 80 90 dolar arasında satılıyor klavye ise 120 150TL civarı bu metal plaka çıkmasa klavyeyi satmazlar diye umuyorum :LOL:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı