Notebook Windows 7 anahtarı başka PC'de kullanılır mı?

Şeref Akın

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Herkese merhabalar. Arkadaşlar geçenlerde bozuk olan laptopumun altına baktığımda Windows 7 serial key gördüm. Ben bu bilgisayar bozulduğu için hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bu serille başka bir cihaza win7'nin aynı sürümünü kursam ve seriali girsem orjinal windowsuma kavuşur muyum? Malum windows pahalı ve ben tekrar para vermektense bunun daha karlı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda win 10 güncelleştirmesi ile de en son sürüme geçmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Eğer OEM ise başka cihaza girişlerde kullanılmayacaktır. Sadece dizüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

@Şeref Akın Önemli değil. Aynısı bende de var denedim olmadı. Dediğim gibi sadece dizüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Benim dizüstü bilgisayarda da vardı key ama hiç kullanılmamış. Bende çalışırmı bu key?

Açıkladığım gibi bilgisayarınızın altında üstünde sağında solunda herhangi bir yerinde olan lisans anahtarı sadece o bilgisayar için geçerli oluyor.

Tüh ya bende sevinmiştim lisanslı Win10 kullanacağım diye

Arkadaşlar bunu bir iyice araştıralım yabancı forumlarda belki vardır bir yöntemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…