Notebook Windows lisansı yeni toplanan sistemde kullanılır mı?

BeratCanTR

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar millet benim merak ettiğim şey ben inşallah yaz ayında bir sistem toplamayacagim. Windows almak istemiyorum şu anda eski bir laptop kullanmaktayım ben laptobumdan bilgisayarıma girip asagi baktığımda Windows ürün anahtarı var ben bilgisayar toplayacağım zaman laptop'un Windows ürün kodunu topladığım sisteme yazsam ne olur? Aynı ürün kodu 2 ayrı cihazda kullanılır mi? Eğer kullanılmazsa ben laptop'a yasak yollardan format atsam yani Windows'u orijinal kullanmadan topladığım sistemdeki orijinal olsa ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar millet benim merak ettiğim şey ben inşallah yaz ayında bir sistem toplamayacagim. Windows almak istemiyorum şu anda eski bir laptop kullanmaktayım ben laptobumdan bilgisayarıma girip asagi baktığımda Windows ürün anahtarı var ben bilgisayar toplayacağım zaman laptop'un Windows ürün kodunu topladığım sisteme yazsam ne olur? Aynı ürün kodu 2 ayrı cihazda kullanılır mi? Eğer kullanılmazsa ben laptop'a yasak yollardan format atsam yani Windows'u orijinal kullanmadan topladığım sistemdeki orijinal olsa ne olur?
Windows almak neden istemiyorsunuz ? 30 tl ye bile key var internette.

Ben denemiştim. Notebook'ta ürün anahtarı kullanılmadığı halde olmamıştı. Muhtemelen anakarta endeksli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı