Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Notebook Yüksek Performanslı GPU'yu hangi durumlarda kullanır?
Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası'nı açın. Üstteki "Masaüstü" seçeneği altından "Bildirim alanında GPU etkinliği simgesi göster" seçeneğine tik koyun, eğer ekran kartınız AMD ise ben bilmiyorum.
Eğer oyunların loglarında ikincil ekran kartını gösteriyorsa "Intel HD Grapichs xxxx" şeklinde. Ona endişe etme. Yukardaki üye KadirGN'nin dediği gibi Nvidia ise o şekilde görebilirsin ve ondan emin olabilirsin. Oyunlarda veya programların loglarında yani kayıt dosyalarında intel gözükmesinin nedeni oyunu açınca 1-2 saniye bilgisayar performansı denetler. "Aaa bu oyun güçlü grafik kartı gerektiriyor ben hemen ana ekran kartım olan Nvidia gt ZZZ'ye geçeyim" der. Bu yüzden oyunu açar açmaz oluşan log dosyası o 1-2 saniyeyi algılar ve Intel HD Grapichs gözükür. Haa benim öyle bir sorunum yok diyorsan sıkıntıda yok