Notebooka görüntü gelmiyor

EfeBerk2021

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, bende eski bir laptop var. Üniversite sınavlarında çift kamera isteniyor bazen, ben de ikinci kamera olarak laptopu kullanıyordum. Sınavlar yaklaştığı için laptopu açıp ayarlamak istedim ama Power tuşuna basınca her ne kadar anakart ışığı yansa, fan sesi gelse de görüntü gelmiyor. RAM'den olabilir diye RAM'leri çıkarttım, silgiyle silip tekrar taktım ama düzelmedi. İçini açıp termal macunları yeniledim, BIOS pilini çıkarıp taktım (Yenisi olsa yenileyecektim.). Bataryasız çalıştırdım, yine açılmadı, HDMI ile TV'ye aktarmaya çalıştım, o da olmadı. (VGA yok, olsa onu da deneyecektim.)
Sorun ne olabilir? Çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, bende eski bir laptop var. Üniversite sınavlarında çift kamera isteniyor bazen, ben de ikinci kamera olarak laptopu kullanıyordum. Sınavlar yaklaştığı için laptopu açıp ayarlamak istedim ama Power tuşuna basınca her ne kadar anakart ışığı yansa, fan sesi gelse de görüntü gelmiyor. RAM'den olabilir diye RAM'leri çıkarttım, silgiyle silip tekrar taktım ama düzelmedi. İçini açıp termal macunları yeniledim, BIOS pilini çıkarıp taktım (yenisi olsa yenileyecektim.). Bataryasız çalıştırdım, yine açılmadı, HDMI ile TV'ye aktarmaya çalıştım, o da olmadı. (VGA yok, olsa onu da deneyecektim.)
Sorun ne olabilir? Çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

Ekran kartı sorunludur galiba bir kontrol edin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı