Notebook'a Nasıl Konsol Bağlanır?

yipoboy19

Hectopat
Yer
İstanbul Maslak 12.sokak
Daha fazla  
Meslek
İTÜ de okuyorum
Merhaba benim PS4 bide XBOX ONE var. Ve de monitör olarak Viewsonic VX2363Smhl-W alacağım. Sizce capture card da alıyım mı yoksa monitör yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım. Kayıt almayacaksan capture karta gerek yok. Sadece monitör neye göre yetecek? Laptop ne alaka? Kayıt yapmayacaksan capture kartı ne yapacaksın? O sana kalmış. Biz almalı mısın almamalı mısın nereden bileceğiz? Laptopa nasıl bağlayacağınıza gelirsek, monitör olarak mı kullanacaksın?

Notebook'larda HDMI girişi yok, HDMI çıkışı var. Dolayısıyla sadece HDMI girişi olan, yani monitör, TV'ye bağlayabilirsiniz.

Yapan arkadaşlar vardı internette ama ağır modifikasyon gerekiyor. Ben hala capture cart meselesini anlamadım. Arkadaş terketti galiba.

@technopol, Capture Card'ı anlamayacak bir şey yok. Konsoldan kayıt almanızı sağlar. Mesela bende Elgato Game Capture cihazı var. Bu cihaz konsoldaki görüntüyü bilgisayarıma aktarıyor. Ve istediğim zaman ekran görüntüsü veya video kaydetme gibi işlemleri yapmamı sağlıyor.

"Sizce capture card da alıyım mı yoksa monitör yeter mi?" demesini anlamadım.
Burada da dediğim gibi. 'Capture cart "da" almalı mıyım?' demiş. Karta ihtiyacı olup olmadığını bilemem buradan. Onu belirttim. @Silinen üye

Hayır PC'ye Monitörü bağlayacağım. Monitöre konsol bağlarken de capture card mı kullanıyım yoksa capture card a gerek yokmu?
Benim sormaya çalıştığım buydu.

Notebook'a konsol bağlanmaz.
Bende biliyorum da sadece şu üsttekini söylemek istedim Recep abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bu şekilde söyleseydiniz. Capture card sadece kayıt yapman gerekiyorsa al. Monitöre direk bağlarsın olur biter konsolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…