lyder41 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar benim eski bir ufak Notebook'um var. Ve bir işimden dolayı ona Windows 7 yüklemem lazım. USB mi hazırladım formatımı attım Windows'u kurdum fakat kurduktan sonra Windows hiçbir şekilde başlamıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar benim eski bir ufak Notebook'um var. Ve bir işimden dolayı ona Windows 7 yüklemem lazım. USB mi hazırladım formatımı attım Windows'u kurdum fakat kurduktan sonra Windows hiçbir şekilde başlamıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 30 Ekim 2021 #2 Sitem mi açılmıyor? Yoksa Windows mu başlamıyor? Moderatörlerimize selam olsun.
lyder41 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #3 windows başlamıyor PhoenixTech dedi: Sitem mi açılmıyor? Yoksa Windows mu başlamıyor? Moderatörlerimize selam olsun. Genişletmek için tıkla... windows başlamıyor.
windows başlamıyor PhoenixTech dedi: Sitem mi açılmıyor? Yoksa Windows mu başlamıyor? Moderatörlerimize selam olsun. Genişletmek için tıkla... windows başlamıyor.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #4 Windows kurulurken leagcy Support desteğini kapattınız mı?
lyder41 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #5 o1Poseidon dedi: Windows kurulurken leagcy Support desteğini kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... zaten uefi den kurulum yaptım .
o1Poseidon dedi: Windows kurulurken leagcy Support desteğini kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... zaten uefi den kurulum yaptım .
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 30 Ekim 2021 #6 lyder41 dedi: zaten uefei den kurulum yaptım . Genişletmek için tıkla... Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte.
lyder41 dedi: zaten uefei den kurulum yaptım . Genişletmek için tıkla... Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte.
lyder41 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #7 PhoenixTech dedi: Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... fakat boot menüsünde legacy yada uefi olarak değiştirebileceğim yer yok
PhoenixTech dedi: Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... fakat boot menüsünde legacy yada uefi olarak değiştirebileceğim yer yok
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #8 PhoenixTech dedi: Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.Belki açılmamasının sebebi olabilir.
PhoenixTech dedi: Windows 7 uefi kurulum desteklemiyor. Lagecy olarak kurmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.Belki açılmamasının sebebi olabilir.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 30 Ekim 2021 #9 lyder41 dedi: fakat boot menüsünde legacy yada uefi olarak değiştirebileceğim yer yok Genişletmek için tıkla... Yazdırma ile alakalı da olabilir. MBR olarak yazdırmanız gerekiyodu.
lyder41 dedi: fakat boot menüsünde legacy yada uefi olarak değiştirebileceğim yer yok Genişletmek için tıkla... Yazdırma ile alakalı da olabilir. MBR olarak yazdırmanız gerekiyodu.
lyder41 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #10 PhoenixTech dedi: Yazdırma ile alakalı da olabilir. MBR olarak yazdırmanız gerekiyodu. Genişletmek için tıkla... Rufus tan MBR olarak yazdırırsam Legacy olmuş mu oluyor ?
PhoenixTech dedi: Yazdırma ile alakalı da olabilir. MBR olarak yazdırmanız gerekiyodu. Genişletmek için tıkla... Rufus tan MBR olarak yazdırırsam Legacy olmuş mu oluyor ?