Notebook'da Intel Core 10.nesil mi yoksa Ryzen mi?

HP Pavilion HP Omen Casper Excalibur harici ne alırsan al.

ASUS TUF'in o modeli kronik isinma sorunu keske Benchmark testlerini izleseydiniz video cekenlerin bircogu donanimarsivi disinda hepsi yaladi resmen ama 95 derece islemci isisi cok fazla modern bir oyuncu laptopuna gore evet Acer Nitro alinabilir ben bir şey demedim ona ama arkadas is icin bilgisayar deyince az oynayan tiplerden diye dusundum ondan boyle bir oneri yaptim. Ayrica şu an bile daha yeni nesil islemciler fazla yaygin degil ozellikle internet uzerinde. Simdi arkadasa kalmis hangisini alacagi eger daha fazla is yapmak icin dusunuyor ise boyle bir notebook da alabilir ama performans olarak boyle kronik isinma sorunlu olmayan bir oyuncu laptopu da alabilir.

FA506' yı önermiyorum zaten .

Merhaba, dediğiniz şartlarda bir Mali İşler veya Denetimci olarak size bence en uygun ve herşeyden önce performanslı olan işlemci tartışmasız İntel 10.Nesildir. Bence İ5 hatta mümkünse İ7 ile sorunsuz ve uzun soluklu rahat edersiniz. 10.Nesil işlemcilerin kullanıcılara getirdiğin konfor özellikleri ile Office programlarını ve hatta Muhasebe paket programlarını çok rahat ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Oyun kısmında da zaten yeteri kadar sizi mutlu edeceğine inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…