Notebookta SSD nereye takılmalı?

imnerokin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptop için Samsung 870 EVO 250 GB aldım. SSD'yi takacak kişi ya HDD yerine (mevcut HDD 1 TB) ya da DVD girişi yerine takılabileceğini söyledi. Bu bilgisayarı online derslere girmek, dizi izlemek gibi şeyler için kullanıyorum. SSD takıldıktan sonra sadece iki oyun (TF2 ve Hollow Knight) indirip oynamayı planlıyorum. Hangisine takılmasını tavsiye edersiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

DVD'ye ihtiyacınız yoksa DVD yerine takabilirsiniz. HDD kullanmak istemiyorsanız HDD'nin yerine takabilirsiniz. İki türlü de bir şeyi çıkarmanız gerekiyor. Tercih size kalmış.

Merhaba arkadaşlar, laptop için Samsung 870 EVO 250 GB aldım. SSD'yi takacak kişi ya HDD yerine (mevcut HDD 1 TB) ya da DVD girişi yerine takılabileceğini söyledi. Bu bilgisayarı online derslere girmek, dizi izlemek gibi şeyler için kullanıyorum. SSD takıldıktan sonra sadece iki oyun (TF2 ve Hollow Knight) indirip oynamayı planlıyorum. Hangisine takılmasını tavsiye edersiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
SSD: Laptop'un HDD yerine. HDD: DVD yerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı