Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2013 #1 Notebook'un HDD'i bozulduğu için garantiye göndereceğim. Yapılması gereken veya tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? Aklımda olanlar : Termal macun değişimi ve fan temizliği, Batarya değişimi, Harddisk onarımı veya değişimi,
Notebook'un HDD'i bozulduğu için garantiye göndereceğim. Yapılması gereken veya tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? Aklımda olanlar : Termal macun değişimi ve fan temizliği, Batarya değişimi, Harddisk onarımı veya değişimi,
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2013 #2 Bakımda iste. Macın yenilensin felan de.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2013 #3 İlk madde de yazıyor.
Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 7 Şubat 2013 #4 Bataryayı kafaya göre değiştirmiyorlar diye biliyorum. Öncelikle testten geçiyo. Eğer üretim ile ilgili ya da o seride hata varsa ancak o durumda değiştiriliyor. Ama dediğim gibi emin değilim.
Bataryayı kafaya göre değiştirmiyorlar diye biliyorum. Öncelikle testten geçiyo. Eğer üretim ile ilgili ya da o seride hata varsa ancak o durumda değiştiriliyor. Ama dediğim gibi emin değilim.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2013 #5 Samsung zaten Notebook'u belli bir testten geçiyor. Bataryanın durumu iyi ama ben yine de değişim yapmalarını isteyeceğim.
Samsung zaten Notebook'u belli bir testten geçiyor. Bataryanın durumu iyi ama ben yine de değişim yapmalarını isteyeceğim.