V vegasbobby112 Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 29 29 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar,biri 4 biri 2GB olan ramim var. Sorularım; Ben 2. slottaki 2GB'lık ram i çıkarıp 4GB'lık takmalı mıyım ? Eğer takmalıysam bana ucuz performanslı ve bu notebooka uygun bir ram önerebilr misiniz? Bir de bilgisayarı açınca 1. slot alttaki mi üsteki mi ? Daha fazla ram takmalı mıyım ?
Merhaba arkadaşlar,biri 4 biri 2GB olan ramim var. Sorularım; Ben 2. slottaki 2GB'lık ram i çıkarıp 4GB'lık takmalı mıyım ? Eğer takmalıysam bana ucuz performanslı ve bu notebooka uygun bir ram önerebilr misiniz? Bir de bilgisayarı açınca 1. slot alttaki mi üsteki mi ? Daha fazla ram takmalı mıyım ?
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #2 6 gb ram yeterlidir.
zfer Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #3 1. Takmamalısın, 6 gb ram yeterlidir, performansta hiç bir farklılık göremezsin boşuna para vermiş olursun. 2. Cevabını üst madde'de verdim. 3. Alttaki 1. slottur. 4. Hayır.
1. Takmamalısın, 6 gb ram yeterlidir, performansta hiç bir farklılık göremezsin boşuna para vermiş olursun. 2. Cevabını üst madde'de verdim. 3. Alttaki 1. slottur. 4. Hayır.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #4 Ne için kullanacaksınız? Bence 6 gb günlük kullanım için gayet yeterli. Eğer yer kaplamasalar boşuna 8 gb değil 6 alırdım bende.
Ne için kullanacaksınız? Bence 6 gb günlük kullanım için gayet yeterli. Eğer yer kaplamasalar boşuna 8 gb değil 6 alırdım bende.
V vegasbobby112 Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 29 29 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: Ne için kullanacaksınız? Bence 6 gb günlük kullanım için gayet yeterli. Eğer yer kaplamasalar boşuna 8 gb değil 6 alırdım bende. Genişletmek için tıkla... Genelde oyun oynuyorum da zaten kasıyor whatch dogs da mediumda kasıyor yani.Eğer kasma giderse diye umut ettim.
Silinen üye dedi: Ne için kullanacaksınız? Bence 6 gb günlük kullanım için gayet yeterli. Eğer yer kaplamasalar boşuna 8 gb değil 6 alırdım bende. Genişletmek için tıkla... Genelde oyun oynuyorum da zaten kasıyor whatch dogs da mediumda kasıyor yani.Eğer kasma giderse diye umut ettim.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2014 #6 Oyunlarda kasma için en son dikkat edilecek şeylerden bitanesidir ram. Watch Dogs'da kasması çok önemli değil Gtx 770 ile de kasıyor.
Oyunlarda kasma için en son dikkat edilecek şeylerden bitanesidir ram. Watch Dogs'da kasması çok önemli değil Gtx 770 ile de kasıyor.