H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 27 Ocak 2023 #1 18 yaş altında olduğum için bankadan tek başıma hesap açamıyorum. Noterden muvafakatname alsak bankada tek başıma işlem yapbilir miyim?
18 yaş altında olduğum için bankadan tek başıma hesap açamıyorum. Noterden muvafakatname alsak bankada tek başıma işlem yapbilir miyim?
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #2 Bana direk aile bireyi sormuşlardı. Muhtemelen canlı kanlı bir bireyin olması gerekiyor kimliği ile beraber.
Bana direk aile bireyi sormuşlardı. Muhtemelen canlı kanlı bir bireyin olması gerekiyor kimliği ile beraber.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.303 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 15 Nisan 2023 #3 HCI dedi: 18 yaş altında olduğum için bankadan tek başıma hesap açamıyorum. Noterden muvafakatname alsak bankada tek başıma işlem yapbilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anne, Baba yok mu? Evli yada boşanmış yetki/velayet birinde o imza atacak.. Noter, Emniyet, Komşu,Akraba değil..
HCI dedi: 18 yaş altında olduğum için bankadan tek başıma hesap açamıyorum. Noterden muvafakatname alsak bankada tek başıma işlem yapbilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anne, Baba yok mu? Evli yada boşanmış yetki/velayet birinde o imza atacak.. Noter, Emniyet, Komşu,Akraba değil..