Ç çocukadam333 Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 90 Dün 19:04 #1 Herkese merhaba. Nothing CMF Phone 1 için çok sağlam bir kılıf arıyorum. Bütçe sınırsız. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba. Nothing CMF Phone 1 için çok sağlam bir kılıf arıyorum. Bütçe sınırsız. Şimdiden teşekkürler.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5.198 Makaleler 1 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:09 #2 çocukadam333 dedi: Herkese merhaba. Nothing CMF Phone 1 için çok sağlam bir kılıf arıyorum. Bütçe sınırsız. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonun kendisi kılıf gibi zaten. Kapağını çıkartıp başka renkte kapak takabiliyorsin. Nothing'in kendi sattığı kılıfta o şekilde.
çocukadam333 dedi: Herkese merhaba. Nothing CMF Phone 1 için çok sağlam bir kılıf arıyorum. Bütçe sınırsız. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonun kendisi kılıf gibi zaten. Kapağını çıkartıp başka renkte kapak takabiliyorsin. Nothing'in kendi sattığı kılıfta o şekilde.
Can Aka Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600-4060Ti-32GB RAM-1TB+256GB SSD+1TB HDD-MSI B550M PRO-VDH/ M4 Pro MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Yazı İşleri Müdürü Dün 19:12 #3 Katılıyorum, kılıfa vereceğin parayla farklı renklerde arka kapak alabilirsin. Dilediğin gibi kullan bence.
Katılıyorum, kılıfa vereceğin parayla farklı renklerde arka kapak alabilirsin. Dilediğin gibi kullan bence.
Ç çocukadam333 Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 90 Dün 19:37 #4 Can Aka dedi: Katılıyorum, kılıfa vereceğin parayla farklı renklerde arka kapak alabilirsin. Dilediğin gibi kullan bence. Genişletmek için tıkla... 815867 dedi: Telefonun kendisi kılıf gibi zaten. Kapağını çıkartıp başka renkte kapak takabiliyorsin. Nothing'in kendi sattığı kılıfta o şekilde. Genişletmek için tıkla... Telefonu uzun ömürlü kullanmak istiyorum, düşme durumunda hasar almaması için kılıf araştırıyorum.
Can Aka dedi: Katılıyorum, kılıfa vereceğin parayla farklı renklerde arka kapak alabilirsin. Dilediğin gibi kullan bence. Genişletmek için tıkla... 815867 dedi: Telefonun kendisi kılıf gibi zaten. Kapağını çıkartıp başka renkte kapak takabiliyorsin. Nothing'in kendi sattığı kılıfta o şekilde. Genişletmek için tıkla... Telefonu uzun ömürlü kullanmak istiyorum, düşme durumunda hasar almaması için kılıf araştırıyorum.