Nothing Ear (A) alınır mı?

shin17oy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba eski Bluetooth kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık bakıyordum. Normalde AirPods almayı düşünüyordum ama hem çok pahalı hem de telefonum iPhone 8 Plus gibi eski bir telefon olduğundan AirPods'un bazı özelliklerini kullanamayacağımı öğrendim, bu yüzden farklı modellere yöneldim. Biraz gezindim ve Nothing Ear (a) modelini gözüme kestirdim, hem de iPhone ile uyumluymuş. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı? Kulak içi istiyorum ve bütçem 4000 liraya kadar çıkabilir.

Nothing Ear (A) kulaklığın beyaz rengi burada 3600 lira Hepsiburada'da aynı rengi Nothing Türkiye satıcısından 4600 liraydı, bu site güvenilir mi yoksa Hepsiburada sitesinden Hepsiburada satıcısından almam daha mı güvenli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Aynı siteden arkadaşım kılıf aldı ve 2 günde geldi. Güvenilir yani.

Anladım peki Nothing Ear'a modeli mi daha iyi yoksa bu model mi ikisi de 4000 liranın altında olduğu için fiyat çok önemli değil o yüzden fiyatına göre değil de performansa göre yorumlarsanız daha iyi olur.

Anladım peki Nothing Ear'a modeli mi daha iyi yoksa bu model mi ikisi de 4000 liranın altında olduğu için fiyat çok önemli değil o yüzden fiyatına göre değil de performansa göre yorumlarsanız daha iyi olur.
Kağıt üstünde cmf daha üstün zaten ikisi de aynı marka olduğundan iki modelin de sesi güzeldir (A serisi ucuz cmf serisi modüler anlamında diye biliyorum) kutu tasarımı olarak da cmf benim daha hoşuna gitti kutudaki tekerleğin ses değiştirme olması olayı falan çok hoş

Tamamdır cmf alacağım o zaman öneriniz için teşekkürler.

Alınır. Aynı siteden arkadaşım kılıf aldı ve 2 günde geldi. Güvenilir yani.

Size de teşekkür ederim.

Silikonlu seviyorsanız alınır. Kulak içileri silikonsuz diye biliyorum da ondan dedim. Kanal içileri silikonlu biliyorum ben. Bu arada incelemeye bakmış mıydınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…