Nothing marka telefon alınır mı?

0renda

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizce nothing telefon alınır mı? Hangi modeli daha iyi? Son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor yeni bir firma sanırım.

Arkadaşlar merhaba sizce nothing telefon alınır mı? Hangi modeli daha iyi? Son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor yeni bir firma sanırım.

Bütçe nedir? Eğer sadece sormak içinse kısaca Android IPhone'si olmayı hedefleyen bir firma.

Şahsen böyle beni alma diye bağıran markaları alacak kadar gözümü kararttığımda o parayı çöpe atmış farz ediyorum öyle alıyorum. Yani yoksa üzülürsünüz.

Şimdilik almayı düşünmüyorum yalnızca merak ettim, yorumlarda güzel genelde ancak işlemcisi vasat gibi

Türkiye bazında, daha iyi teknik destek alabileceğiniz ve garantili markalarla ilgilenin hocam. Pişman olmamanız adına en iyi seçim bu olacaktır, emin olabilirsiniz.

Kendisi çok abartılmış bir firma bence. Xiaomi ve Samsung markalarından bir sürü alternatifi var Nothing telefonlarına denk. Bütçe söyleyin onları önerelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…