Elektronik Nothing Phone 1 8/128 GB 9.999TL

Peki bu özellikler ne olabilir hocam yani ben pek anlamadığımdan... Sıradan bir kullanıcıyı çok ilgilendirir mi?

Sıradan kullanıcıyı ilgilendirir hocam arayüz değişikliği, animasyon değişiklikleri falan oluyor. Özellikle de nothing cihazların yazılımı çok sade olduğu için güncellemeyi önemsiyorum ben. Yani özelleştirme seçeneği çok sınırlı önümüzdeki Android güncellemelerinde de bayağı bir şey eklerler herhalde.

Android 16'yi kendimiz manuel yukleyemez miyiz nothing'e? Açıkçası bende update gelsin isterdim de yapacak bir şey yok gibi.

Bir geliştirici Nothing OS 4 Beta'yı (Android 16) NP1'e uyarlıyor, şu an ufak hataları olsa da çalışır durumdaymış, "Custom ROM" meraklıları takip edebilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anca salı günü alabilecem telefonu inşallah o zamana kadar indirimi bitmez gerçi 11.11'e denk geliyor kasım belki başka fırsat yakalarız

500₺ çark kuponu ve TROY300 koduyla 9200₺ye aldım. Ödeme adımında öğrenci indirimi seçeneği de vardı. (öğrenci indiriminden faydalanmak istiyorum şeklinde bir kutucuk vardı. Ben öğrenci olmadığım için işaretlemedim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…