Nothing Phone (1) alınır mı?

Bütçe
13000
Kullanan arkadaşım var, gündelik kullanım için memnun fakat kamerasından veya performansından çok bir şey bekleme, fiyat olarak alınabilir, değişik tasarımı da ilgi çekici

Bütçe kullanım amacı? Alınabilir gibi.

Genel günlük kullanım için almayı düşünüyorum kamerası fena olmasın PUBG oynatabilsin bu kadar yani zaten çok fazla telefon kullanan birisi değilim günlük 3 saat kadar kullanırım.

Genel günlük kullanım için almayı düşünüyorum kamerası fena olmasın PUBG oynatabilsin bu kadar yani zaten çok fazla telefon kullanan birisi değilim günlük 3 saat kadar kullanırım.

PUBG istiyorsanız POCO X6 Pro, Xiaomi 14T yurt dışı modelleri iyidir. 14T 120FPS, kamera yönüyle daha iyi X6 Pro'dan. Yurt dışı olmayan modellerde bu fiyat bandında 90-120 zor.

A35 bulabilirsen onu al olmadı bu cihaz üzmez seni alabilirsin kamera kısmını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…